Details

Heb jij tijdens carnaval een zachte G en hou je van een harde kick? Sla dan op zaterdag 10 februari 2018 linksaf bij Moergestel voor het Karnaval Festival door de organisatoren van Intents Festival.

Tijdens Karnaval Festival hoef je geen hoempapa-bandjes te verwachten maar reken op podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival vanwege het carnavals-thema. Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.

Locatie en Parkeren
Evenemententerrein Oirschotseweg Moergestel, tegenover Partyboerderij ‘t Draaiboompje.

Festival Tijden
10 februari 2017 – 14.00 – 21.00 uur

Minimum leeftijd
Voor Karnaval Festival geld een minimum leeftijd van 17 jaar.

Adres voor navigatie
Parkeren: De Hild 1, Moergestel
Volg bij benadering van het festivalterrein de gele Karnaval Festival verkeersborden.

Parkeren
Er is een parkeerterrein nabij het evenemententerrein waar je kunt parkeren aan de Heiligenboom te Moergestel. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen. Parkeren kost € 5,-.

Bussen vanaf treinstation Oisterwijk
Er rijden bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 14:00u. en 16:30u. Je kunt in de ticketshop een busretourticket bestellen voor € 5,- ex fee. Vanaf 19:30u. rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk.

Busreizen


Busreis: The Party Express - Official Travel Partner
Wil jij vanuit Zuid-West Brabant zorgeloos naar Karnaval Festival? Reis dan met The Party Express, de officiële travel partner van Intents Festival. ThePartyExpress.nl organiseert al 10 jaar lang gezellige en goed georganiseerde busreizen naar evenementen vanuit zuid-west Brabant. Jij en je vrienden zullen vanuit jullie woonplaats worden opgehaald en veilig worden vervoert naar bestemming.


Busreis: Your Travel Coach - Official Travel Partner
Busreizen vanaf Eersel, Bladel, Reusel, Lage Mierde, Valkenswaard, Bergeijk, Helmond, Eindhoven, Veldhoven en Oirschot.