Het eerste outdoor festival van het seizoen is een feit!

Karnaval Festival op de carnavals-zaterdag was een groot succes. Iedereen ging van begin tot eind volle bak los in de meest gekke carnavals-outfits. De dikke mainstage werd omring door 5 super toffe carnavalswagens, in het Flügel Feestcafé volgde polonaise op polonaise en de Boombox is letterlijk op z’n kop gezet. Als klap op de vuurpijl werden de bezoekers nog verrast met een eindshowtje met het nodige vuurwerk. Kortom: een fantastische eerste editie van Karnaval Festival. Tot volgend jaar: Karnaval Festival 2018!

Latest info Karnaval Festival 2017

Volgende week zaterdag is het zover. Dan wordt het tijd om de carnavals-outfit uit de kast te trekken, stevig te ontbijten om daarna volop los te gaan. We zijn van plan om te gaan lallen, carnavallen en vooral snoeihard te knallen op Karnaval Festival!

De meesters van de Karnastyle staan klaar voor een onvergetelijke eerste editie van Karnaval Festival. Check de timetable hieronder.

In ‘de kring’
Er komen vijf carnavalsgroepen met hun wagen rondom het publiek bij de mainstage te staan. Die wagens zitten vol speakers en worden aangesloten op het geluid van de mainstage, zodat de muziek van de dj ook over de speakers van de wagens te horen is. In de wagens hangt ook de nodige verlichting wat zorgt voor een heel andere beleving dan bij een normaal feest. Want het geluid (en licht) kan afhankelijk van waar je staat van voren, de zijkant of de achterkant komen. Op deze manier behouden we ook de charme van ‘het in de kring staan’ zoals bij de vroegere hardstyle carnavalsfeesten. Hier lees je meer over het ontstaan van de vroegere ‘hardstyle carnavalsfeesten’.

Outdoor & Carnavalskleding
Karnaval Festival is een outdoor evenement. Houd de weersberichten in de gaten en zorg er voor dat je, jezelf goed aankleed en beschermd tegen kou en eventuele regen of sneeuw.

Let op: carnavalskleding is verplicht. Tijdens carnaval in Brabant is iedereen verkleed. Zorg er dus voor dat je een pak/carnavalskleding regelt voordat je naar Karnaval Festival gaat. Het is wijs om je pak wat groter te kopen zodat je er een dikke trui / jas onder kunt dragen wanneer het koud wordt.

Op het festival kun je de SJ AA LA LA LA LA! (carnavals-sjaal), de nieuwe Intents Festival muts en andere Intents Festival merchandise kopen.

Muziek (carnastyle)
Op Karnaval Festival wordt vooral veel ‘Karnastyle’ gedraaid. Dit is een combi van hardstyle carnaval en freestyle carnaval; feestmuziek in een hardstyle en freestyle jasje dus. Check de warm-up mixen van Orphan (freestyle carnaval) en Deenis (hardstyle carnaval) om een indruk te krijgen en in de stemming te komen!

Social Media
Plaats je een bericht over Karnaval Festival op Facebook, Twitter, Instagram, enz.? Gebruik dan de hashtag #karnavalfestival

Ticket info
Vergeet niet je e-tickets mee te nemen. Daarnaast is het voor iedereen verplicht om een geldig legitimatiebewijs te tonen bij de entree. Dit mag geen kopie zijn.
Geaccepteerde legitimatiebewijzen zijn: paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Parkeer en vervoer
Adres voor navigatie
Parkeren: De Hild 1, Moergestel
Volg bij benadering van het festivalterrein de gele Karnaval Festival verkeersborden.

Parkeren
Er is een parkeerterrein nabij het evenemententerrein waar je voor € 5,- kunt parkeren aan de Heiligenboom te Moergestel. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Bussen vanaf treinstation Oisterwijk
Er rijden bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 14:00u. en 16:30u. Je kunt in de ticketshop een busretourticket bestellen voor € 5,- ex fee (op=op). Vanaf 19:30u tot 21.30u rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk.

Pinnen
Op het festivalterrein kun je coins (munten) met pin betalen. Wij raden je echter wel aan om altijd voldoende cash geld mee te nemen. Wie coins in de voorverkoop heeft gekocht, kan de e-tickets omwisselen bij de e-coins kassa’s die direct na binnenkomst bij de entree te vinden zijn.

Celebrate Safe
Feesten tijdens Intents Festival doen we veilig. Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Kijk ook op celebratesafe.nl.

Earplugs (I love my ears)
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de lockers en bij de merchandise.

Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie.

Lockers (kluisjes)
Er zijn voldoende lockers aanwezig om je eigendommen in op te bergen. De lockers kosten 6 euro + 5 euro borg om te huren. Deze borg krijg je na het retourneren van je sleutel weer terug.

Let op: heb je een locker in de voorverkoop gekocht dan is dit een e-locker (met pin-code) Hierover krijg je nog een mail toegestuurd. Bij deze lockers betaal je geen borg.

Floorplan & Timetable
De timetable en floorplan zijn op de website gepubliceerd en vind je via deze link.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten aanwezig op het terrein waarvan je gratis gebruik kunt maken. Wildplassen is dan ook ten strengste verboden.

Foto & video
Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak en deel veel mooie foto’s en filmpjes, maar vergeet ook niet om te feesten! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lost & Found
Ben je iets kwijt of heb je iets gevonden? Dan kun je het bij de lockers afgeven of daar kijken of het gevonden is. Je kunt ook mailen naar klantenservice@karnavalfestival.nl

Merchandise
Er is een merchandise stand op het terrein aanwezig waar je een speciale SJ AA LA LA LA LA! (carnavals-sjaal), de nieuwe Intents Festival muts en andere Intents Festival merchandise kunt kopen. Check ook de online merchandise shop.

Huisregels en algemene voorwaarden
Om voor iedereen een gezellig festival te organiseren zijn er huisregels en algemene voorwaarden opgesteld.

Uitverkocht!

Wow, wow!! De voorverkoop voor Karnaval Festival is nog maar net begonnen en alle tickets zijn binnen 1,5 uur uitverkocht!

Wij zijn alle carnavalvierders enorm dankbaar voor het vertrouwen! We gaan er alles aan doen om jullie een onvergetelijke carnaval te bezorgen vol dikke beats, gekkigheid en Brabantse gezelligheid. Dus zet je feestneus op en maak jezelf klaar om te gaan met die banaan!!

Deze carnavalswagens zijn aanwezig!

Tijdens Karnaval Festival wordt de mainstage omringd door carnavalswagens uit de regio met dikke geluidssystemen en lichtinstallaties. Deze eerste editie zullen VG JOT, CV STOP, CV Futurebass, de Begaaiers en Dreamland Haghorst hun trucks het terrein oprijden en het festival nog meer in carnavalssferen brengen.

Wil jij met de carnavalswagen afreizen naar Karnaval Festival? Meld je dan aan via: http://www.karnavalfestival.nl/aanmelden-carnavalswagen/

facebook-header-parnters

Karnaval Festival maakt line-up bekend!

Op de carnavals-zaterdag 25 februari wordt het gaan met die banaan tijdens Karnaval Festival met top artiesten als Radical Redemption, Frequencerz & Digital Punk, Frontliner, Mental Theo en meer in maar liefst 3 area’s. Bekijk de volledige line-up hier.

Ben er snel bij want de kaartverkoop start op 18 oktober om 20.00 uur. De eerste 500 tickets zijn voor de early bird prijs van 12,50 euro verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten 15,00 euro.

poster

Stamp eens lekker door op Karnaval Festival

Heb je een zachte G en hou je van een harde kick? Sla dan op zaterdag 25 februari 2017 linksaf bij Moergestel voor het gloednieuwe Karnaval Festival van de organisatoren van Intents Festival.

Wil je tijdens carnaval gewoon lekker gas geven? Geen hoempapa-bandjes, maar podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival met een carnavaleske thema.

3 Area’s
De mainstage wordt omringd door geluidswagens en verklede feestvierders. Hier kun je karnastyle verwachten (hardstyle met een carnavals-tintje). Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.

Naast de mainstage komt er ook feest-area; de kroeg. De perfecte plek om met een pilsje in je hand mee te lallen met die onvervalste carnavalskrakers. Feest!

Tot slot keert de inmiddels befaamde Boombox terug op Karnaval Festival. De Boombox is een beproefd recept op Intents Festival en mag daarom niet ontbreken. Keihard feesten in een container, gas op die lollie!

Info
Karnaval Festival zal plaatsvinden op zaterdag 25 februari 2017 van 14.00 tot 21.00 uur. De kaartverkoop start op 18 oktober om 20.00 uur. De eerste 500 tickets zijn voor de early bird prijs van 12,50 euro verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten 15,00 euro. Houd je mailbox in de gaten want op 3 oktober maken we de line-up bekend.

Carnavalszaterdag in Moergestel gaat met dit nieuwe evenement next level. Houd jij dus van hardstyle, feest en Brabantse gezelligheid? Sluit aan in onze polonaise en kom naar Karnaval Festival. Alaaf!

Tickets

entrance ticket
€ TBT
Ex. fee

Earlybird ticket
€ TBT
Ex. fee

Cointicket 12 coins
€ TBT
Ex. fee