Nog enkele dagen en dan opent Karnaval Festival eindelijk haar poorten weer. Kom jij hossen, hakken en springen? Geen suffe hoempapa maar de bass vol open en gas op die lolly.

Adres

Vul het juiste adres in je navigatie en volg de gele borden als je in de buurt van het festivalterrein komt:
Parkeren, adres voor navigatie: Kanaaldijk 2, 5084 HM Biest-Houtakker (Volg daarna de gele borden)

Belangrijk: Neem afslag 10 op de A65 en rij via de N269 richting Hilvarenbeek. Volg de gele borden. Vanaf de parkeerplaats loop je naar het festivalterrein.

Kom je met de fiets? Adres voor navigatie:  Pijnendijk 2, Moergestel. 

Taxi en Kiss & Ride: Sebrechtsedijk 2, 5066 PW Moergestel (volg daarna de gele verkeersborden)

Touringcars: Donkhorst, Moergestel. Neem afslag 9 op de A58

Legitimatie verplicht
Een geldig legitimatie is voor iedereen verplicht. De minimumleeftijd is 18 jaar op zaterdag en 17 jaar op zondag. Let op: <18 verkopen wij géén alcohol

Zero Tolerance op festival
Drugs zijn niet toegestaan. Wanneer je drugs in bezit hebt kun je geweigerd of verwijderd worden en een ontzegging krijgen (voor meerdere jaren).

Niet roken in tenten of overkappingen
Het is verboden te roken in de tenten, onder shelters / overkappingen en in afgesloten ruimtes op het festivalterrein. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wie toch op plekken rookt waar dit niet mag kan de toegang tot het evenement ontzegd worden.

Geen sigaretten verkoop
Wij mogen geen sigaretten verkopen op het festivalterrein.

Timetable en plattegrond App
Stel nu je persoonlijke timetable samen, zodat je jouw favoriete artiest niet mist! Door de handige festival plattegrond met GPS raak jij nooit meer de weg kwijt. Download de app hier >> 

Merchandise
Er is een merchandise stand aanwezig met officiële Karnaval Festival en Intents Festival merchandise.

Celebrate Safe
Karnaval Festival vindt het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. Of het nu gaat om suizende oren, drugs of alcohol, bij de EHBO ben je altijd welkom. Ga alsjeblieft naar de EHBO wanneer je je niet goed voelt, zij zijn er om je te helpen. Houd ook je vrienden in de gaten en neem ze mee naar de EHBO wanneer je denkt dat dit nodig is. Check voor meer informatie: celebratesafe.nl

I love my ears
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het evenement zijn oordoppen verkrijgbaar Vergeet ook niet om je oren regelmatig rust te gunnen en niet te dicht op de speakers te staan. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie. 

Lockers
Lockers kun je eenvoudig reserveren via  https://karnavalfestival.eventsafe.eu – Let op: deze kunnen uitverkocht raken, bestel je locker dus op tijd!

Parking 
Een parkeerticket kun je reserveren via: http://karnavalfestival.nl/parking2023

Pendelbussen
Tussen Station Tilburg en het festivalterrein rijden pendelbussen. Tickets kun je reserveren via: http://karnavalfestival.nl/pendelbus2023

Recycle token
Karnaval Festival vindt plaats op een weiland in de omgeving van een prachtig natuurgebied. We willen dit graag schoon houden en maken daarom gebruik van een recycle systeem. Een recycle systeem is de toekomst als het gaat om duurzaamheid en het reduceren van plastic. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *