CLOSE

Kies een dag

Line-up Zaterdag Line-up Zondag

Handige info Karnaval Festival 2019

Ben jij klaar voor Karnaval Festival 2019? Dit weekend gaan alle remmen los in Moergestel. Waggelen, meeblèren en de bass vol open! Karnaval Festival is een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid. Dus zet je feestneus op en stamp eens lekker door!


Parkeren

Het adres voor parkeren is Oirschotseweg 71, Moergestel
Volg bij benadering van het festivalterrein de gele Karnaval Festival verkeersborden.

Kiss and Ride

Word je gebracht? Dan is het adres voor de Kiss and Ride: Heiligenboom 9, Moergestel.

Kom je met de trein?

Er rijden op zaterdag bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 12:00u. en 15:30u. Vanaf 21:00u. rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk. Op zondag rijden er bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 14:30u. en 17:00u. Vanaf 20:30u. rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk. De opstapplek in Moergestel is kerkstraat 12, ter hoogte van de kerk.

Lockers

Er zijn kluisjes te huur op Karnaval Festival. Kom op tijd, dan heb je zeker een locker! Heb je een locker in de voorverkoop besteld? Dan heb je een code in je mailbox ontvangen.

Met de taxi naar huis?

Heb jij nog geen vervoer of BOB richting Karnaval Festival? Reserveer dan een taxi via sneleentaxi en bespaar tot wel 70%! Boek nu je rit via: Snel een Taxi

Weer

Voor zaterdag zijn de voorspellingen dat het droog blijft maar in de avond zal het flink afkoelen. Op zondag worden er regenbuien verwacht. Houd hiermee rekening tijdens tijdens het uitzoeken van je kleding. Zoals je van ons gewend bent hebben wij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij met droge voeten over het terrein kunt. Het terrein ligt er dan ook netjes bij en is voorzien van rijplaten en houten loopvlonders.

Appic: Eigen Online Timetable

Ken je dat gevoel? Je bent even drankjes halen of naar het toilet, en vervolgens een uur aan het zoeken naar je vrienden. Dat is nu verleden tijd! Met onze Karnaval Festival App van Appic zie je live waar jouw vrienden uithangen op het terrein, geniaal toch!? Stel ook zeker even je eigen timetable samen, zodat je jouw favo artiest niet mist! Download Appic hier >>

Organiseer jij een busreis?

Ben jij een organisator van een busreis? Meld je bus aan via: [email protected] Je ontvangt dan de benodigde businfo met route en parkeeropties.

Anthem

Mental Theo en Zany weten wel hoe zij een feestje moeten bouwen. Gooi je PartyfrieX ook nog in de mix dan weet je wat er komen gaat: Naar De Klote!
Check het officiële anthem van Karnaval Festival 2019: Mental Theo & Zany FT. PartyfrieX – Naar de Klote (Karnaval Festival anthem)

Warming-up mixen

Het aftellen is nu echt begonnen. Ook dit jaar zijn er weer warm-up mixen gemaakt om alvast in de stemming te komen. Dus trek je knotsgekke carnavalspak aan en begin met stuiteren en bobbelen of loop die polonaise. Check hier onze soundcloud pagina voor de warm-up mixen, zodat je straks al die carnavalsknallers kan meeschreeuwen!

Celebrate Safe

Intents Festival en Karnaval Festival vinden het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. Of het nu gaat om suizende oren, drugs, of alcohol, bij de EHBO ben je altijd welkom. Ga alsjeblieft naar de EHBO wanneer je je niet goed voelt, zij zijn er om je te helpen. Houd ook je vrienden in de gaten en neem ze mee naar de EHBO wanneer je denkt dat dit nodig is. Check voor meer informatie: www.celebratesafe.nl

Oordoppen

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het evenement zijn oordoppen verkrijgbaar bij de lockersbalie. Vergeet ook niet om je oren regelmatig rust te gunnen en niet te dicht op de speakers te staan. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie.

Drugs

Drugs zijn niet toegestaan. Wanneer je drugs in bezit hebt kun je geweigerd of verwijderd worden en een ontzegging krijgen voor toekomstige evenementen.

Pre-registratie

Wil jij er volgend jaar bij zijn? De pre-registratie is nu geopend!