CLOSE

Kies een dag

Line-up Zaterdag Line-up Zondag

Zaterdag uitverkocht!

De confetti kanonnen kunnen gevuld worden want alle zaterdagtickets van Karnaval Festival waren binnen 30 minuten volledig uitverkocht.
Misgegrepen? Niet getreurd, de zondagtickets zijn NU nog verkrijgbaar. Maar ben er snel bij want ook die gaan zo snel als de biertjes tijdens karnaval. Dus zet je feestneus op en gas op die lolly!

Line-up Karnaval Festival 2019 – Zaterdag

De zaterdag line-up is zojuist bekend gemaakt! Met een outdoor mainstage, een Fanaticz hosting in de mega indoorfeesttent, de kei gezellige Flügel feesttent, de partyhut en de beruchte Intents Boombox zijn alle ingrediënten compleet voor een te gekke Karnaval 2019! De kaartverkoop start donderdag 25 oktober, 20.00u. Ben er snel bij, de zaterdag editie was vorig jaar binnen 1,5 uur uitverkocht!

Floorplan online

Tijdens Karnaval Festival hoef je geen hoempapa-bandjes te verwachten maar reken op podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.

DJ Contest Karnaval Festival 2018

Ruim 40 artiesten hebben zich aangemeld voor de DJ contest van Karnaval Festival 2018!
Kom lekker in de stemming voor carnaval door ze allemaal te beluisteren.

Bekijk de inzendingen

85% van de zondag tickets zijn verkocht!

Meer dan 30 artiesten staan op de zondag van Karnaval Festival voor je klaar in maar liefst 5 verschillende area’s! Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je snel je tickets haalt voordat het uitverkocht is! Entreetickets kosten € 17,50.

Karnaval Festival Zaterdag binnen 20 minuten uitverkocht!

De voorverkoop voor Karnaval Festival is nog maar net begonnen en ondanks de groei zijn alle zaterdag- en weekendtickets al uitverkocht! Karnaval Festival wordt in 2018 nog groter, leuker en gekker! Het belooft één en al bier, bass en Brabantse gezelligheid te worden!

Zondag tickets zijn nu nog verkrijgbaar via: http://www.karnavalfestival.nl/tickets

Line-up Karnaval Festival 2018 Zondag bekend!

Meer dan 30 artiesten staan op de zondag van Karnaval Festival voor je klaar op de mainstage (hardstyle karnaval), Indoor Outrageous! Freestyle area, Flügel Feestcafé, Boombox en het Theekransje Café.

Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je dinsdag 24 oktober om 20.00 uur klaar zit voor de kaartverkoop. De eerste 500 weekendtickets zijn voor de early bird prijs van € 29,50 verkrijgbaar. Reguliere weekend tickets kosten € 32,50.

2 dagen Karnaval Festival!

Na een spetterende en zeer geslaagde eerste editie in 2017 zal Karnaval Festival in 2018 terugkeren met niet één maar twee knotsgekke dagen. Een heel weekend stampen en hossen op de lekkerste freestyle en hardstyle met een vleugje carnaval!

Ruim 65 artiesten nemen je tijdens het Karnaval Festival weekend mee in het feestgedruis op de mainstage (Hardstyle Karnaval), Indoor Fanaticz & Outrageous! area, Flügel Feestcafé en de beruchte Boombox.

Zin in een heel weekend stampen, gieren brullen? Trek dan je beste feestneus uit de kast en zorg dat je 24 oktober om 20.00 uur klaar zit voor de kaartverkoop. De eerste 500 weekendtickets zijn voor de early bird prijs van € 29,5 verkrijgbaar. Reguliere weekend tickets kosten 32,50 euro.

Line-up Karnaval Festival bekend!

Ruim 35 artiesten gaan jouw laten hakken, beuken en springen met de gekste freestyle- en hardstyle karnaval, raw(naval), feestmuziek en zelfs hardcore-karnaval in 4 knotsgekke area’s!

Platgedrukt worden in een zweterige kroeg niets voor jou? Trek dan je beste feest-maat van de bank en zorg dat je 24 oktober om 20.00 uur klaar zit voor de kaartverkoop. De eerste 250 tickets zijn voor de early bird prijs van 15,00 euro verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten 19,50 euro.

Kaartverkoop Karnaval Festival 2018

Fijngedrukt worden in een zwetende kroeg niets voor jou? Haal dan je beste pak van stal en hos jezelf op 10 februari 2018 naar Moergestel, voor Karnaval Festival 2018! Geen Duitse schlagers, maar de bass vol open en gas d’r op! De hele dag stampen, gieren, brullen op de beste hardstyle van Lampengat tot Oeteldonk. De kaartverkoop start dinsdag 24 oktober 20:00u. Vorig jaar waren de tickets binnen 1,5 uur uitverkocht!

Kaartverkoop

Heb jij al je tickets? Het is ook mogelijk om je coins, locker en parking ticket online te bestellen.Bustickets

Vanuit jouw woonplaats met de bus naar Karnaval Festival?