CLOSE

Kies een dag

Line-up Zaterdag Line-up Zondag

Handige info Karnaval Festival 2019

Ben jij klaar voor Karnaval Festival 2019? Dit weekend gaan alle remmen los in Moergestel. Waggelen, meeblèren en de bass vol open! Karnaval Festival is een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid. Dus zet je feestneus op en stamp eens lekker door!

Lees alle belangrijk info

Timetable Karnaval Festival Zondag

Waggelen, meeblèren en de bass vol open! Karnaval Festival 2019 is een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid. Zet je feestneus nu al op en bekijk de timetables en de plattegrond.

Timetable Karnaval Festival Zaterdag

Waggelen, meeblèren en de bass vol open! Karnaval Festival 2019 is een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid. Zet je feestneus nu al op en bekijk de timetables en de plattegrond.

Nooit meer je vrienden kwijt!

Ken je dat gevoel? Je bent even drankjes halen of naar het toilet, en vervolgens een uur aan het zoeken naar je vrienden. Dat is nu verleden tijd! Met onze Karnaval Festival App van Appic zie je live waar jouw vrienden uithangen op het terrein, geniaal toch!? Stel ook zeker even je eigen timetable samen, zodat je jouw favo artiest niet mist! Download Appic HIER: http://bit.ly/2LMnhCZ

Warm-up mixen

Het aftellen is nu echt begonnen. Ook dit jaar zijn er weer warm-up mixen gemaakt om alvast in de stemming te komen. Dus trek je knotsgekke carnavalspak aan en begin met stuiteren en bobbelen of loop die polonaise. Check onze soundcloud pagina hieronder voor meer warm-up mixen, zodat je straks al die carnavalsknallers kan meeschreeuwen!

Zondag uitverkocht!

Ook de zondag van Karnaval Festival is uitverkocht. Hiermee zijn zowel de zaterdag als de zondag uitverkocht!
Samen met ruim 85 artiesten op 5 area’s en duizenden bezoekers belooft het een geweldig Karnavalsweekend te worden!

Ben jij van de partij? Scoor een gekke carnavalsoutfit en maak er twee dagen vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid van!
P.S. er zijn nog coins, lockers en bustickets beschikbaar via https://www.karnavalfestival.nl/tickets/


Zaterdag uitverkocht!

De confetti kanonnen kunnen gevuld worden want alle zaterdagtickets van Karnaval Festival waren binnen 30 minuten volledig uitverkocht.
Misgegrepen? Niet getreurd, de zondagtickets zijn NU nog verkrijgbaar. Maar ben er snel bij want ook die gaan zo snel als de biertjes tijdens karnaval. Dus zet je feestneus op en gas op die lolly!

Line-up Karnaval Festival 2019 – Zaterdag

De zaterdag line-up is zojuist bekend gemaakt! Met een outdoor mainstage, een Fanaticz hosting in de mega indoorfeesttent, de kei gezellige Flügel feesttent, de partyhut en de beruchte Intents Boombox zijn alle ingrediënten compleet voor een te gekke Karnaval 2019! De kaartverkoop start donderdag 25 oktober, 20.00u. Ben er snel bij, de zaterdag editie was vorig jaar binnen 1,5 uur uitverkocht!

Floorplan online

Tijdens Karnaval Festival hoef je geen hoempapa-bandjes te verwachten maar reken op podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.

DJ Contest Karnaval Festival 2018

Ruim 40 artiesten hebben zich aangemeld voor de DJ contest van Karnaval Festival 2018!
Kom lekker in de stemming voor carnaval door ze allemaal te beluisteren.

Bekijk de inzendingen

Pre-registratie

Wil jij er volgend jaar bij zijn? De pre-registratie is nu geopend!