CLOSE

Kies een dag

Line-up Zaterdag Line-up Zondag

Details

Heb jij tijdens carnaval een zachte G en hou je van een harde kick? Sla dan op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2020 linksaf bij Moergestel voor het Karnaval Festival door de organisatoren van Intents Festival.

Tijdens Karnaval Festival hoef je geen hoempapa-bandjes te verwachten maar reken op podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival vanwege het carnavals-thema. Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.

Locatie
Evenemententerrein Oirschotseweg Moergestel, tegenover Partyboerderij ‘t Draaiboompje.

Festival Tijden
Zaterdag 22 februari 2020 – 12.00 – 22.30 uur
Zondag 23 februari 2020 – 14.30 – 21.30 uur
Entree sluit om 19:30 uur.

Minimum leeftijd
Voor Karnaval Festival geldt op zaterdag een minimum leeftijd van 18 jaar. Op zondag geldt een minimum leeftijd van 17 jaar.

Lockers
Er zijn kluisjes te huur op Karnaval Festival. Deze kun je vooraf reserveren via de ticketshop voor € 6,- ex € 1,- fee.

Adres voor navigatie
Parkeren: Oirschotseweg 71, Moergestel
Volg bij benadering van het festivalterrein de gele Karnaval Festival verkeersborden.

Parkeren
Er is een parkeerterrein nabij het evenemententerrein waar je kunt parkeren. Pak op de A58 de afrit Moergestel en volg de verkeersborden. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen. Parkeren kost € 10,-.

Kiss & Ride
Adres kiss & Ride: Heiligenboom 9, Moergestel

Bussen vanaf treinstation Oisterwijk
Er rijden op zaterdag bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 12:00u. en 15:30u. Vanaf 21:00u. rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk. Op zondag rijden er bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 14:30u. en 17:00u. Vanaf 20:30u. rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk. De opstapplek in Moergestel is kerkstraat 12, ter hoogte van de kerk.

Je kunt in de ticketshop een busretourticket bestellen voor € 7,50 exclusief € 1,- fee. Een busticket voor beide dagen kost € 12,50 exclusief € 1,- fee.

Pre-registratie

Wil jij er volgend jaar bij zijn? De pre-registratie is nu geopend!