CLOSE

Kies een dag

Line-up Zaterdag Line-up Zondag

Details

Heb jij tijdens carnaval een zachte G en hou je van een harde kick? Sla dan op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 linksaf bij Moergestel voor het Karnaval Festival door de organisatoren van Intents Festival.

Tijdens Karnaval Festival hoef je geen hoempapa-bandjes te verwachten maar reken op podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival vanwege het carnavals-thema. Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.

Locatie en Parkeren
Evenemententerrein Oirschotseweg Moergestel, tegenover Partyboerderij ‘t Draaiboompje.

Festival Tijden
Zaterdag 2 maart 2019 – 12.00 – 22.30 uur
Zondag 3 maart 2019 – 14.30 – 21.30 uur
Entree sluit om 19:30 uur.

Minimum leeftijd
Voor Karnaval Festival geldt op zaterdag een minimum leeftijd van 18 jaar. Op zondag geldt een minimum leeftijd van 17 jaar.

Lockers
Er zijn kluisjes te huur op Karnaval Festival. Deze kun je vooraf reserveren via de ticketshop voor € 6,- ex € 1,- fee.

Adres voor navigatie
Parkeren: Heiligenboom 6, Moergestel
Volg bij benadering van het festivalterrein de gele Karnaval Festival verkeersborden.

Parkeren
Er is een parkeerterrein nabij het evenemententerrein waar je kunt parkeren aan de Heiligenboom te Moergestel. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen. Parkeren kost € 10,-.

Bussen vanaf treinstation Oisterwijk
Er rijden op zaterdag bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 12:00u. en 15:30u. Vanaf 21:00u. rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk. Op zondag rijden er bussen vanaf treinstation Oisterwijk tussen 14:30u. en 17:00u. Vanaf 20:30u. rijden de bussen weer richting treinstation Oisterwijk.

Je kunt in de ticketshop een busretourticket bestellen voor € 7,50 exclusief € 1,- fee. Een busticket voor beide dagen kost € 12,50 exclusief € 1,- fee.

Kaartverkoop

Heb jij al je tickets? Het is ook mogelijk om je coins, locker en parking ticket online te bestellen.Bustickets

Vanuit jouw woonplaats met de bus naar Karnaval Festival?