CLOSE

Kies een dag

Line-up Zaterdag Fase 1 Line-up Zondag Fase 1

Busreizen Karnaval Festival

Partybussen.nl (zuid-west en midden Nederland)

Partybussen.nl verzorgt jouw busreis naar Karnaval Festival met comfortabele touringcar, vriendelijke chauffeur en de muziek aan!

Opstaphaltes in Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Limburg!

Thepartyexpress.nl (zuid-west Brabant)

The Party Express is de gezelligste travel partner van Nederland, het feest begint letterlijk al in de bus! Met gezellige begeleiders, drankjes aan boord en de chauffeurs vinden het nog leuk met jullie ook! Anders rijden ze wel naar Keukenhof met de zonnebloem!

Met meer dan 30 haltes, stopt er altijd een bus van The Party Express bij jou in de buurt. Dus twijfel niet langer en zorg dat jij en je vrienden een zorgeloze dag hebben!

Haltes:
Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Bergen op Zoom, Breda, Breda/Prinsenbeek, Chaam, Dongen, Dussen, Etten-Leur, Fijnaart, Gilze, Hoogerheide, Kaatsheuvel, Klundert, Made, Oosterhout, Ossendrecht, Oudenbosch, Raamsdonksveer, Rijen, Rijsbergen, Roosendaal, Tilburg Centraal, Tilburg Reeshof, Waalwijk, Waspik, Zevenbergen of Zundert.

Speciale groepsbeloningen:
The Party Express beloont de inzet van hoofdaanmelder(s). Dit betekent dat je iets ontvangt voor jouw werk/inzet. Kijk voor meer info op de website van The Party Express.