CLOSE

Kies een dag

Line-up Zaterdag Line-up Zondag

Busreizen Karnaval Festival

Partybussen.nl (Geheel Nederland)

Wil jij ook tot de laatste minuut blijven? Partybussen gaat jou en je vriendengroep veilig en gezellig vervoeren. De bus vertrekt geruime tijd nadat het evenement gestopt is, zodat jij tot het allerlaatste moment kunt feesten. Muziek aan, drankje mee en de voorpret kan beginnen! Met een landelijke dekking en de mogelijkheid om je eigen opstapplek aan te vragen kun je dicht bij huis instappen en word je hier ook weer afgezet. De comfortabele touringcar is extra fijn als je na het feestgedruis de benen even wil rusten en nagenieten van het festival. Kies samen met je vrienden een mooi plekje uit in de bus, maar eerst boek je je bus,- of combiticket bij Partybussen!

Thepartyexpress.nl (zuid-west Brabant)

The Party Express is de gezelligste travel partner van Nederland, het feest begint letterlijk al in de bus! Met gezellige begeleiders, drankjes aan boord en de chauffeurs vinden het nog leuk met jullie ook! Anders rijden ze wel naar Keukenhof met de zonnebloem!

Met meer dan 40 haltes, stopt er altijd een bus van The Party Express bij jou in de buurt. Dus twijfel niet langer en zorg dat jij en je vrienden een zorgeloze dag hebben!

O.a. deze haltes:
Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Bergen op Zoom, Breda, Breda/Prinsenbeek, Chaam, Dongen, Dussen, Etten-Leur, Fijnaart, Gilze, Hoogerheide, Kaatsheuvel, Klundert, Made, Oosterhout, Ossendrecht, Oudenbosch, Raamsdonksveer, Rijen, Rijsbergen, Roosendaal, Tilburg Centraal, Tilburg Reeshof, Waalwijk, Waspik, Zevenbergen of Zundert.

Speciale groepsbeloningen:
The Party Express beloont de inzet van hoofdaanmelder(s). Dit betekent dat je iets ontvangt voor jouw werk/inzet. Kijk voor meer info op de website van The Party Express.