Refund Karnaval Festival 2024

Met grote spijt hebben wij jullie moeten informeren dat Karnaval Festival 2024 niet kon doorgaan vanwege de extreme regenval. Op dit moment is de crew het terrein nog steeds aan het opruimen. Door de vele modder, de regen en de wateroverlast duurt dit veel langer dan normaal.

Wij willen jullie bedanken voor alle positieve berichtjes die wij via mail en socials hebben ontvangen. 

Ticket gekocht via Paylogic shop op Karnavalfestival.nl
Je ontvangt uiterlijk eind maart het aankoopbedrag terug via de betaalmethode waarmee de bestelling is gedaan. Per ticket wordt er € 1,- ingehouden van de service fee. Hiermee kunnen we de refund-kosten betalen. 

Ticket gekocht via Ticketswap
Je ontvangt het aankoopbedrag (met een maximum van de originele ticketprijs) van het ticket terug via Ticketswap midden april.

Ticket gekocht via busmaatschappij
Je ontvangt het aankoopbedrag van het entreeticket terug via de busmaatschappij waar je het ticket gekocht hebt uiterlijk eind maart.

Ticket gekocht via marktplaats of andere aanbieder
Je kunt het beste de verkoper van het ticket contacteren en daarmee een oplossing vinden. Wij geven geen restituties van gekochte tickets via onofficiële ticketverkopers zoals ViaGoGo, Marktplaats etc.

Gewonnen tickets
Gewonnen tickets zijn niet geldig voor andere edities of andere festivals.

 

Wij hopen op jullie begrip en kijken ernaar uit om jullie in 2025 weer te verwelkomen op ons festival, onder betere weersomstandigheden.

Tot volgend jaar! Karnaval Festival –  1 & 2 maart 2025